Zaterdag 13 oktober 2018 organiseerden de Vrienden van Wicherumloo voor de 6e keer de jaarlijkse Wicherumloo(p) Wandeltocht.  Een zonnige dag waarop dit jaar ongeveer 370 wandelaars naar woonzorghuis Wicherumloo kwamen, om van daaruit deel te nemen aan 1 van de 4 uitgezette wandeltochten.

Terugkijkend op deze dag overheerst een gevoel van dankbaarheid voor het goede verloop van de dag, de gezellige sfeer, de enthousiaste inzet van alle vrijwilligers en ook niet onbelangrijk, de mooie opbrengst van  € 3.435,-  netto. Deze opbrengst is vermeerderd met een gift van Premieplan. Premieplan is onderdeel van het Nationaal Ouderenfonds en verdubbelt (met een maximum van € 2.000,- per jaar) de opbrengst van een geldinzamelingsactie, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het welzijn van ouderen. In totaal mogen wij dus als opbrengst het mooie bedrag van € 5.435,-noteren, een prachtig resultaat!

De Wicherumloo(p) is inmiddels een goed ‘lopend’ evenement en wordt jaarlijks op de 2e zaterdag van oktober georganiseerd.